Fotografie

Nikon D5600 *mijn camera*

Na 3 maanden gebruik te hebben gemaakt van een Nikon D3300 met een Tamaron Zoom lens was het tijd om aan het echte werk te beginnen. De Nikon D5600 met een Nikon Zoomlens 70-300 is mijn huidige camera set. Hier lees je meer info over Nikon en zijn camera’s.

Blaas uw creativiteit nieuw leven in met de altijd verbonden D5600.

Dankzij Nikon’s krachtige beeldtechnologie kunt u toveren met de D5600. Met deze camera kunt u uw ideeën kracht bijzetten.

Verleid uw verbeelding: Nikon D-SLR-beeldkwaliteit

Wanneer u de soort fotograaf bent die ziet wat anderen missen, is beeldkwaliteit van het grootste belang.

De D5600 is voorzien van een grote DX-formaat beeldsensor met 24,2 megapixels die fijne patronen scherp vastlegt en beelden produceert met zeer heldere details. Uw vrienden en volgers zien precies wat u voor ogen had, bij elke opname. Een ISO-bereik van 100-25.600 en een uitbreidbare ISO-gevoeligheid van 6400 in de stand Nachtlandschap zorgen ervoor dat slecht verlichte onderwerpen en moeilijke lichtomstandigheden probleemloos worden afgehandeld. De nieuwe EXPEED 4-beeldverwerkingsengine biedt een uitstekende ruisonderdrukking, zelfs bij hoge ISO-waarden. En aangezien een groot aantal verwisselbare NIKKOR-objectieven tot uw beschikking staat, liggen beelden met een prachtig onscherpe achtergrond en rijke contrasten binnen handbereik.

Klik hier voor meer informatie over de Nikon D5600 camera

 


0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x