About Me “What i Enjoy in Life”

De kijk op het leven na een beroerte

Wie ben ik:

Mijn naam is Eric Lokker woonachtig in Vlissingen. Getrouwd, prachtige dochters en kleinkinderen. In 2018 ben ik getroffen door 2 cva’s (beroertes) waarna mijn leven op zijn kop kwam te staan. Na bijna een jaar van revalideren en hard werken aan herstel heb ik besloten om deze website op te zetten.

Wie was ik:

Voor mijn beroerte was ik een zeer druk persoon die zelden voor belangrijke dingen tijd maakte. Alles draaide om het helpen van andere (vaak verkeerde personen) en het willen presteren in de dagelijkse (minder belangrijke) dingen.

Wat is er veranderd:

Men zegt wel eens “je moet pas de bodem raken wil je het kunnen zien”. Ik kan hierover uit ervaring zeggen “het klopt”. Na mijn beroerte heb ik weer moeten leren lopen, praten, denken, beslissingen nemen enz. Inmiddels kan ik goed lopen met een kniebrace en soms zelfs zonder stok. De kijk op het leven en de personen en/of dingen die mij dierbaar zijn waardeer ik meer dan ooit daarvoor. Eén van mijn gebreken is het last hebben van korte termijn geheugen. Zo is het voor mij vermoeiend om mijn aandacht erbij te kunnen houden en te concentreren waar ik mee bezig ben of was. Natuurlijk ben ik er nog lang niet maar ik geniet elke dag weer van alle dingen die ik kan doen en mag doen.

Wat doe ik nu:

Na een dag werken (als zelfstandig ondernemer) ben ik wel toe aan rust. Maar ook als ik niet heb gewerkt kan ik wel wat rust gebruiken, voornamelijk in mijn brein. HET BOS! Mijn herstel is mede te danken aan het bos en het helpt mij nog dagelijks. Ik ben er immers nog lang niet en daarom hoop ik nog vele jaren in de bossen te mogen en kunnen te lopen.

Er is zoveel moois:

Tijdens mijn (bijna) dagelijkse wandelingen in het bos maar ook elders kom ik heel veel mooie dingen tegen. Echt, er is zoveel moois maar je moet het wel willen zien. Daarom ben ik mij gaan verdiepen in fotografie en loop dus regelmatig met mijn camera (Nikon D5600 & D7500) langs de mooiste plekjes. Vooral dieren zoals hertjes vind je veel terug in mijn foto’s.

Ben ik een Prof. fotograaf?:

Nee ik ben geen professionele fotograaf en dat is ook niet mijn streven. Mijn streven is om mooie dingen te kunnen vastleggen en deze met anderen te kunnen delen. Mijn foto’s zijn misschien niet altijd genomen zoals een prof het zou doen. De foto’s zijn sinds kort voorzien van een waterwerk om onjuist gebruik te voorkomen. Wil je een foto (of een paar foto’s) van origineel formaat hebben stuur mij dan een berichtje. Ik maak dan speciaal voor jou een account waarin je de foto’s kunt downloaden. Ik neem je graag mee in mijn wereld,  de wereld van What i enjoy in life

Vriendelijke groet,
Eric Lokker